Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.
Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granache
Meget elegant Chablis fra Montmains 1. cru marken. Denne vin er lavet på gamle vinstokke (Vielles Vignes) Markens kendetegn er granitfyldig med masser af søforsiler som giver vinen mineralitet. Næsen i vinen er intense af abrikoser, citron, svag note af røg, fulgt op af en dejlig frisk eftersmag i perfekt balance.
Den er god sammen med østers, seafood, salater og lette retter.
Chablis er geografisk mellem Paris og Dijon i nordlige del af Bourgogne. Domaine Gautheron er familieejet og det er 7. generation som laver vinene nu. I dag ejer familien over 25 hektar hvor 6 af dem er i Premier Cru områderne. De laver deres vine efter den traditionelle Bourgogne stil men også med nye tiltag i produktionen.
Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine.
EPEROSA 2022 MAGNOLIA 1941 SEMILLON
Magnolia Semillon fra Eperosa har vi haft i butikken de sidste 4 år. Alle årende har den været en af vores favorit vine, som vi gemmer på og åbner en sjældent gang når vi rigtig skal hygge.
Citron, saltvand og hvideblomster beskriver meget godt vinen. Den har en fantastisk let men fyldig følelse i munden. Blød, god syre og i perfekt balance.
Den er lavet på 100% Semillon fra vinmarken der ligger lige op og ned af vineriet og den vinmark kun Brett selv har lov til at skære til. Den er plantet tilbage i 1941 på en jordbund der har en blanding af granit og sand, 320m altitude.
Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.
Har mest lyst til at beskrive den som han selv gør:
” God vinter med let regn og en varm januar, kølig februar som giver en langsommere modning af druerne. Håndplukket i perioden 9. til 12. marts. Vild gæring åbne fade og åbne kar.. 61% hele klaser, lagret i 11 måneder på franske fade hvor en 1/3 var nye fade. Ufiltreret.”
En vild skøn Pinot Noir fra Australien som varmt kan anbefales.
Du er der næsten... Du har allerede foden
indenfor døren i gruppen
- du mangler bare lige en ting!
Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor jeg sender dig tips, tricks og undervisning om vin og selvfølgelig er du den første der får besked når jeg har et nyt spændende produkt i butikken
Er du over 18?
Da vi sælger alkohol på denne webshop, skal man være 18+ for at handle på siden for at forhindre unge mennesker at købe alkohol.