• kr. 120,00

    Vores søde lakrids er lakridsen i sin reneste form, med den naturlige sødme fra lakridsroden. Sød, men i balance med sin egen styrke – tilsat en ekstra finesse i form af naturlig anis. Den er elsket over hele verden, og for mange er No.1 den eneste ene.

    360g

  • kr. 75,00

    En lokkende kombination af hvid chokolade og en salt lakridskerne. Mens den cremede hvide chokolade smelter på din tunge, afsløres små smagseksplosioner af lakridspulver, der fuldender en perfekt afbalanceret salt-sød oplevelse.

    125g

  • kr. 140,00

    En lokkende kombination af hvid chokolade og en salt lakridskerne. Mens den cremede hvide chokolade smelter på din tunge, afsløres små smagseksplosioner af lakridspulver, der fuldender en perfekt afbalanceret salt-sød oplevelse.

    295g

  • kr. 140,00

    Vi advarer på forhånd om, at lakrids kombineret med karamel og havsalt er en uimodståelig smagsoplevelse. Vi har drageret en kerne af sød lakrids i karamelliseret dulcechokolade og tilsmagt med knasende flager af havsalt. Du kan ikke nøjes med at spise én lakrids D – det kan simpelthen ikke lade sig gøre.

    295g

  • kr. 85,00

    Forestil dig sød lakrids, der møder blød dulcechokolade. Tilsæt et strejf af sprøde flager af havsalt, der kilder dine smagsløg. Ikke underligt, at CLASSIC CARAMEL er blevet en sand klassiker.

    125g

  • kr. 150,00

    Forestil dig sød lakrids, der møder blød dulcechokolade. Tilsæt et strejf af sprøde flager af havsalt, der kilder dine smagsløg. Ikke underligt, at CLASSIC CARAMEL er blevet en sand klassiker.

    295g

  • kr. 140,00

    Er man livsnyder, er god kaffe som regel en del af hverdagen. Lakrids C er en sød lakrids drageret i bløde mælkechokolade og Coffee Collectives kaffebønner fra det lille samfund ‘Kieni’, placeret i hjertet af Kenya. Kaffebønnernes risteprofiler er nøje udvalgt til udviklingen af Lakrids C, på baggrund af deres frugtige og blomsterlige noter. For at sikre den unikke produktkvalitet, modtager vi den friskristede kaffe til vores fabrik, lige inden produktionen opstartes – den ekstraordinær kaffeoplevelse for enhver connoisseur.

    295g

  • kr. 75,00

    Sød lakrids iklædt nøje udvalgt hvid chokolade og forførende passionsfrugt. Chokoladens sødme, passionsfrugtens syrlighed og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver den perfekte mundfuld. Sødt, syrligt og suverænt – omsluttet af en delikat, sprød sukkerskal.

    125g

  • kr. 140,00

    Sød lakrids iklædt nøje udvalgt hvid chokolade og forførende passionsfrugt. Chokoladens sødme, passionsfrugtens syrlighed og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver den perfekte mundfuld. Sødt, syrligt og suverænt – omsluttet af en delikat, sprød sukkerskal.

    295g

  • kr. 75,00

    A – THE ORIGINAL var det aller første produkt Johan Bülow skabte, da han fik idéen om at overtrække lakrids med chokolade. Trods skepsis til idéen, så det populære produkt Lakrids A snart dagens lys. Kombinationen af sød lakrids, nøje udvalgt premium mælkechokolade og fint lakridspulver er efter manges udsagn yderst vanedannende.

    125g

  • kr. 140,00

    A – THE ORIGINAL var det aller første produkt Johan Bülow skabte, da han fik idéen om at overtrække lakrids med chokolade. Trods skepsis til idéen, så det populære produkt Lakrids A snart dagens lys. Kombinationen af sød lakrids, nøje udvalgt premium mælkechokolade og fint lakridspulver er efter manges udsagn yderst vanedannende.

    295g

  • kr. 39,00

    Grøn symfoni. Håndlavet dansk kvalitet. Rå ingefær skrælles og blendes, og røres derefter i lakridsen. Efter tørring udskæres lakridsen og overtrækkes med mørk chokolade.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.

    Min. nettovægt: 90 gram.

  • kr. 39,00

    Guld symfoni. 2 stk. stænger. Håndlavet dansk kvalitet. Den originale Salt Bagsværd Lakrids udskæres, og overtrækkes med Dulce – Karamelliseret hvid  chokolade.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.

    Min. nettovægt: 90 gram.

  • kr. 75,00

    Guld Symfoni en hyldest til en af vores bestseller lakridser SALT – lavet med det fineste salt fra Læsø! Hver enkelt lakrids er nøje overtrukket med vores nye DULCE – en karamelliseret hvid chokolade, der bringer en ny dimension til den velkendte saltede smag.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.

    Min. nettovægt: 125 gram.

  • kr. 27,00

    Håndlavet dansk kvalitet. Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

  • kr. 75,00

    Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Sød er den milde version af det sorte guld fra Bagsværd.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.