• kr. 169,00

    Ermacoras Pinot Grigio er et skoleeksempel på hvordan seriøst markarbejde lønner sig i kælderen. Ved at høste forholdsvis tidligt, sammenlignet med andre producenter, beholder man den syre i druerne der er så vigtig på disse kanter. For selvom markerne ligger køligt, så kan temperaturen alligevel blive ret høj. Jo højere temperatur des mere modenhed og slutteligt højere alkohol. Hos Ermacora forsøger man at holde alkohol procenten ned og laver friske, lette vine der er behagelige at drikke. Pinot Grigio viser sig præcist i denne stil. Frisk, en anelse krydret og utrolig saftig. Det er grønne nuancer der går igen hele vejen og det er en ægte tørstslukker. Den perfekte terrassevin, aperitif eller hyggevin man ikke behøver mad til.

  • kr. 135,00

    Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

    Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granache

  • kr. 159,00kr. 260,00

    50% Grenache, 40% Syrah og 10% Mourvedre giver en smuk og intens farve og rige aromaer af røde frugter, sort peber og krydderier. Tanninerne er yderst delikate og silkeagtige. En rigtig saftig lækkerbisken.

  • Original price was: kr. 155,00.Current price is: kr. 125,00.

    En rigtig lækker fyldig vin. Flot granatrød farve. Duften er aromatisk med toner af brombær, sort peber og tobak. Smagen er fyldig med toner af modne kirsebær, søde brombær samt hint af kaffe og krydderurter. Eftersmagen er lang og velbalanceret med et let sødligt strejf.

    Passer godt til julemiddagen. Servers ved 16-18 grader.

  • kr. 199,00kr. 775,00

    Portvin når det er rigtig godt og til den rigtige pris. The Tawny er lækker, blød, sød og fyld af dejlige smagsnoter som hasselnød, vanille osv.

    Drik den kølig til desserter eller ost.

  • kr. 265,00kr. 500,00

    10% Bourboulenc 10% Clairette 65% Grenache Blanc/Garnacha blanca 5% Marsanne 5% Roussanne 5% Viognier

    Bag ”Clos Saouma” i Châteauneuf-du-Pape finder man Rotem og Mounir Saouma, og som siden 1999 også har produceret Bourgognevine af en ganske særlig karat i deres (første) firma – ”Lucien le Moine” i Beaune. Før købet af markerne i Châteauneuf-du-Pape havde tanken om selv at eje vinmarker og dyrke druer gennem længere tid strejfet Rotem og Mounir, men muligheden for at købe vinmarker i Bourgogne opstår sjældent, og priserne har efterhånden karakter af utilnærmelighed (!), når endelig en parcel bliver sat til salg. I 2007 besluttede de sig derfor for at lede efter vinmarker i Châteauneuf-du-Pape, som er det område uden for Bourgogne, de har størst veneration for. Hjulpet af et par af deres venner i området, fandt de i 2009 2 ha. til salg af vinmarken Pignan, nær Rayas i Courthézon – i et af de bedste områder i Châteauneuf-du-Pape. Lidt senere lykkedes det at købe yderligere fire såkaldte lieux-dits (parceller med eget navn), således at ejendommen i dag er på i alt 6 ha.

    En ejendom med vinificerings- og modningsfaciliteter blev fundet i Sérignan-du-Comtat, nær byen Orange i AOP Côtes-du-Rhône, hvortil også hører 9 ha. omkringliggende jord, som Rotem og Mounir har beplantet med ikke mindre end 11 forskellige druesorter. Disse druer er grundlaget for Inopia Blanc og Inopia Rouge, der laves efter den samme succesrige opskrift, som de anvender over for alle deres øvrige vine: Skrap selektering af druer, 7-10 dages kold macerering, fadgæring, sen og langstrakt malolaktisk gæring, lang modningsperiode (20 måneder) på deres lie (bundfald) i fade af 228 eller 500 l., ingen omstikning, minimal tilsætning af svovl, ingen klaring, filtrering eller pumpning.

    Mounir og Rotem er helt klart fortalere for økologi men er blot ikke tilhængere af certifikater, hvilket Mounir udtrykker således: ”We do our work with LOT OF LOVE FOR NATURE, no herbicide, no insecticide, we do our compost etc., but no certificate”…!

  • kr. 139,00

    Farven er livfuld og smagen er mild og sprød med en overflod af sitrende friske røde bær. Her er både hindbær, søde kirsebær, men også honning og rød grape. Du kan sagtens nyde vinen som den er. Til utallige formål. Formelle og uformelle. Men Croft Pink Port er også suveræn til en sofistikeret drink. Prøv f.eks. med din bedste Tonic og lidt Lime og et mynteblad.

    Croft PINK Port – verdens første Pink Port
    Croft Port er et godt eksempel på at tradition ikke står i vejen for innovation. Croft har altid været kendt for at være helt i toppen på deres traditionelle og legendariske Vintage Port, men er samtidig innovative som få. Ikke alene var Croft Port den første til at producere en helt ny kategori i portvin, nemlig Pink Port. Men Croft Pink Port er stadig efter mange år referencen i kategorien.

  • kr. 95,00

    Dejlig sødme, meget frisk, fuld af frugt. Ferskner, mango, pære og med dejlige kontante bobler. Perfekt til søde sager og som velkomstdrik.

  • kr. 199,00

    Villa Antinori er flot rubinrød. Aromaen er kompleks med hint af vilde bær, blåbær og blommer sammen med antydninger af ristede hasselnødder, krydderier og vanilje. Fyldig og rund på tungen med bløde, fløjlsagtige tanniner og en lang, velsmagende finish.

    Druesammensætningen er Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot

  • kr. 145,00kr. 695,00

    Skøn klassisk Riesling. En af dem alle kan lide, lille note af petroleum og masser af de klassiske riesling noter, blomster, pære, fersken osv Dejlig sødme i eftersmagen.

  • kr. 125,00kr. 230,00

    Dufter svagt af urter og er en meget frisk Grüner Veltliner. Smager mineralsk med noter af hvid peber og æbler. En meget skøn og frisk vin, der også vil passe godt til Sushi.

  • kr. 429,00

    Anthony og hans kone, Olive, vinmager Emul Ross og vindyrker Johan Montgomery er fuldstændig dedikerede til at udtrykke Hamilton Russel Vineyards terroir i deres vine. De små produktioner og den store efterspørgsel på verdensplan gør dog, at de elegante og unikke Pinot Noir og Chardonnay er svære at få fingrene i.

    Druerne håndhøstes og sorteres, hvorefter de gennemgår gæringsprocessen på franske egetræsfade. Efter gæringen overføres vinen til delvist nye 228 liters fade, hvor den færdiglagrer i ca. 9 måneder, inden den tappes på flaske og frigives til salg.
  • kr. 349,00

    Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.

    Har mest lyst til at beskrive den som han selv gør:

    ” God vinter med let regn og en varm januar, kølig februar som giver en langsommere modning af druerne. Håndplukket i perioden 9. til 12. marts. Vild gæring åbne fade og åbne kar.. 61% hele klaser, lagret i 11 måneder på franske fade hvor en 1/3 var nye fade. Ufiltreret.”

    En vild skøn Pinot Noir fra Australien som varmt kan anbefales.

  • kr. 220,00

    Egen import

    Meget elegant Chablis, strålende grøn farve, en blomsterkrydret bouquet med et anstrøg af krydderi fulgt op af en smag i perfekt balance med god mineralitet.

    Den er god sammen med østers, seafood, salater og lette retter.

    Chablis er geografisk mellem Paris og Dijon i nordlige del af Bourgogne. Domaine Gautheron er familieejet og det er 7. generation som laver vinene nu. I dag ejer familien over 25 hektar hvor 6 af dem er i Premier Cru områderne. De laver deres vine efter den traditionelle Bourgogne stil men også med nye tiltag i produktionen.

     

  • kr. 280,00

    Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

    Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granach

  • kr. 1.195,00

    Tenuta Tignanello ligger i selve hjertet af Chianti Classico med 319 hektarer mellem bløde bakker og dale, hvoraf de 130 hektarer er beplantet med vinstokke. To af husets berømte og elskede vinmarker, Tignanello og Solaia, ligger på samme bakkeside i jord, der er rig på kalksten og skifer. Her har druerne i vækstsæsonen godt af varme temperaturer om dagen og kølige aftenener. Husets to signaturvine af samme navn, Solaia og Tignanello, kommer herfra og bliver bredt anerkendt som nogle af de mest betydningsfulde i hele den italienske vinhistorie.

    Druesammensætning:Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Sangiovese

    Vinen blev adskilt fra drueskallerne, blev den overført til små egetræsfade, hvor malolaktiske gæring fandt sted og fremhævede aromaens finesse og kompleksitet. Vinen overlades til lagre i ca. 14 til 16 måneder i franske og ungarske egetræsfade,