• kr. 245,00

    JK´s top riesling fra Ruppertsberger Nußbien, som har været en del af familien i over 200 år. Det er deres top riesling lokation pga den østlige vending af vinmarken, som får den første varme fra solen om morgenen og varmer jorden op stille i løbet af dagen. Det er gamle vinstokke som er plantet på en sand/sten jordbund. Den har ligget på fad så giver en god dybde sammen med den friske riesling karakter. Dette gør den også super god til at servere til mad.

  • kr. 159,00

    Delikat riesling som kommer i 1L flaske. Virkelig god balance mellem sødme og syre. Citron, æble og ferskener er noter man kan forvente at smage. Vinen er perfekt til at nydes som den er eller server den med frisk fisk og/eller grønsager.

  • kr. 119,00kr. 300,00

    Villa Barcaroli Montepulciano d’Abruzzo har en dyb rubinrød farve. Det er en skønt varietaltro Montepulciano d’Abruzzo, der er lavet i en charmerende stil og med større elegance end det vanligvis ses for denne vintype.
    En indsmigrende frugt med noget mere finesse og elegence end man typisk ser for denne drue. En hjertelig vin med rigtig god “value for money”

    Krydderier, kirsebær, blommer, letsyltede jordbær og hindbær
    Passer perfekt til Maccheroni alla chitarra med ragù af lam, Stegt og grillet rødt kød, Porchetta abruzzese

    Denne familieejendom er for nylig blevet erhvervet af Massimiliano og Walter Bartolomei, der også ejer vinbruget Ciù Ciù i Marche (grundlagt af familien i 1970). Villa Barcaroli er en smuk, gammel villa i landejendomsstil fra 1700-tallet, der ligger midt blandt vinmarkerne, og den står for at skulle gennemgå en omfattende renovering, men i kælderen opbevares nogle af ejendommens vine helt tilbage til 1954. Villaen ligger i regionen Abruzzerne, som har kyststrækning ud mod Adriaterhavet, i kommunen Controguerra, ikke langt fra byen af samme navn, og kommunen hører til i regionens nordligste del, ikke langt fra kysten.

  • kr. 159,00

    Meget frugt og fylde, skøn lettere rødvin fra Dr. Josef Köhr

    Cabernet Sauvignon, Merlot og St. Laurents. 6 mdr på 225 l fade.

     

  • kr. 439,00

    I duften fornemmer man friskheden og mineraliteten fra Vermentino (citrusfrugter, melon), som harmonerer fint med nuancer af mirabeller, abrikoser, ferskner fra Viognier. I smagen har vinen god tørhed og mineralitet kombineret med meget frugtrige karakterer. Det er en udpræget vin til gastronomien, meget aromatisk, kompleks og appetitvækkende.

  • kr. 99,00
    En vin der er meget aromatisk i duften med toner af blommer og kirsebær men også krydrede nuancer af engelsk lakrids. Smagen er nem og frugtrig først, men udvikler sig mere kompleks med toner af krydderier og syltede bær. Eftersmagen er meget harmonisk. Vinen slutter som den startede, med karakter af kirsebær.
    Der er kun let tørhed i denne vin og derfor meget mere rund og fyldig end hvis der havde være træfade med ind over. Potentiale nok til 3-5 års lagring, men smager allerede godt fra frigivelsen.
    Server den sammen med f.eks. gratinerede grøntsagsretter, pastaretter eller risottoer eller til milde kødretter. Serveringstemperatur: 16-18°C.
  • kr. 225,00

    Utopia 2015

    Druer: 100% Rondo

    Vinifikation: 15 måneder på amerikanske barriques

    Intens og rund smag af mørke bær, tobak og kandis

  • kr. 250,00

    Utopia rødvinene er alle lavet på 100 % Rondo og fadlagret på fortrinsvis nye barriques

    Vinifikation: 22 måneder på nye amerikanske barriques

    Priser/Medaljer: SØLV medalje til Dansk Vinshow 2013 og BRONZE medalje til International Food Contest 2013

  • kr. 245,00

    MICHAEL HALL, SANG DE PIGEON PINOT NOIR


    En Pinot Noir som giver alt hvad du vil have fra en Pinot noir 

    Lavet fra 3 forskellige vinmarker i regionen Adelaide Hills, som er et virkelig flot bakket, køligt og frodigt område, sydligere fra Barossa.
    Kirsebær og krydderier holder i hånd hele vejen igennem sammen med en perfekt lethed, fylde og syre. Vinen er gået igennem en naturlig fermentering med 33% hele klaser. Den er modnet i 11 måneder i franske fade, 11% nye. ufiltreret og derfor vegansk.

     

  • kr. 595,00

    Her får du elegante noter af tørrede ribs, modne rosenblade og sort te. Vinens mørke kirsebærsmag er afbalanceret med en frisk syre, vedvarende mellemsmag og en flot finish.

    I 1990 valgte Walt og Joan Flowers at starte eget vineri i Californien. Beslutningen havde været længe undervejs, og ægteparret havde rejst såvel Napa Valley som Sonoma Coast tyndt, før de slutteligt valgte 130 ha jord i den nordlige del af Sonoma Coast. 13 ha blev tilplantet med Pinot Noir og Chardonnay – druesorter, der nærmest synes ideelle til det kølige mikroklima i 340 – 420 meters højde. Vinhuset ligger uden for den maleriske by Healdsburg, blandt de smukke og tårnhøje Redwood-træer på Westside Road. Før deres indtog i vinens vidunderlige verden ejede Walt og Joan Flowers Moon Nursery i Pennsylvania – den ældste planteskole i USA. Den blev grundlagt helt tilbage i 1767 – og havde siden 1971 været ejet af Flowers-parret.

  • kr. 750,00
    Den største koncentration af Kistlers Chardonnay vinstokke ligger i den nordvestlige del af Sonoma Coast. Her finder man druerne til Les Noisetiers Chardonnay på forskellige marker som alle har forskellige typer jordbund. Fælles for disse marker er dog at man har stor påvirkning fra stillehavet, som er med til at give et køligt præg til vinen.

    Kistler Vineyards er en lille, familieejet og drevet vingård i den russiske floddal med speciale i produktionen af ​​Chardonnay og Pinot Noir i burgundisk stil.

  • kr. 499,00

    Châteauneuf-du-Pape Privilège er lavet på økologiskdyrkede druer (Grenache, Syrah, Cinsault, Mourvèdre, Counoise, Vaccarèse, Terret noir, Muscardin, Roussanne, Clairette, Bourboulenc, Picpoul og Picardan) fra de ældste vinstokke på slottet. Ud over, at de i gennemsnit 70 år gamle planter kun giver ca, 15 hl./ha. i udbytte, gennemfører man en grundig selektering både ved håndplukningen i små kasser à 15 kg. og ved ankomsten til kælderen. Gæringen foregår på åbne gæringskar, separat for nogle af druesorterne og samlet for de druesorter med små mængder. Derefter sammenstikkes vinene og gennemgår en malolaktisk gæring og en modning i 12-18 måneder på franske egefade (228 og 600 l.), med en kombination af nye og et år gamle fade.

    Vinen har en meget flot, mørk, purpurrød farve. I duften har den en fyldig og ekstremt kompleks karakter, med nuancer af modne frugter (blommer, mørke kirsebær, solbær, sorte oliven), mørke krydderier og nyristet kaffe. Smagen er kødfuld og harmonisk med et godt spil mellem de lækre frugttoner og en næsten mørk, animalsk karakter. Den slutter med spændende krydrede toner, mineralitet, afrundet tannin og koncentrerede, sprøde frugtnuancer. En stor oplevelse. 92 point ved både Robert Parker og Jeb Dunnuck.

    Vinen vil fx matche grillretter med vildt, okse, lam eller svinekød men også modne rødskimmeloste. Serveres ved 17-18°C.

    Alkohol: 15%

    Drue: 57% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre, 5% Cinsault, 2% Counoise & 16% andre.

    Dyrkning: Økologisk

    Region: Chateauneuf du Pape, Frankrig

  • kr. 195,00kr. 350,00

    100cl. – 20% alc.

    En rigtig skøn portvin meget afbalanceret med tydelige brombær – marmelade noter, og mørk chokolade. drik den ved ca. 10 grader for at få den bedste oplevelse

  • kr. 295,00

    2022 EPEROSA GRENACHE BLANC


    En nyhed fra Eperosa som vi er virkelig vilde med!
    Pære, hvide nektariner, æbletærte med et lille hint af kanel er Brett´s egen beskrivelse af vinen. Det er en frisk vin som føles let med en god syre men stadig fyldt med power og smag.
    Den er lavet på 95% Grenache Blanc, fra en vinmark oppe i det kølige bakkeret terræn i Eden Valley, 5% Grenache Gris fra en vinmark nede i dalen af Barossa. Plantet i 2016 og 1999. Eden valley vinmarken hedder Magnolia som er den klassiske vulkan og granit jordbund som Eden Valley er kendt for. Barossa vinmarken er i området Krondorf, lige ved siden af vineriet. En jordbund med sand der ligger over et tykt lag rødt ler.

  • kr. 750,00

    EPEROSA 2021 MAGNOLIA 1896 SHIRAZ


    Hvis man er til god vin og godt kan lide den fyldte men stadig elegante shiraz drue er den her vin lige præcis det man leder efter.
    Elegante noter af violet, lilla blomster og brombær møder en tungere spejlet vildt kød, krydderier og rabarber. Meget fyldig men samtidig flot og elegant med mange flotte frugt noter og tanniner som ligger godt sammen med krydderierne. En virkelig spændende vin som er komplekst og i fuld balance. Rigtig god nu men også perfekt til at blive tilføjet til samligen i gemme kælderen.

    Den er lavet fra den ældste del af Eperosa´s Magnolia vinmark, kun 0.45Ha, som ligger ved siden af vineriet. Plantet i 1896. Vinmarken er økologisk og om vinteren sætter Brett får ind som holder græsset nede samt gøder. Den her del af vinmarken har også sand over ler men et markant tyndere lag sand. Vinmarken i bunden af Eden Valley bakkerne, så får en strime af kold vind ned over sig.
    Virkelig en historisk spændende vinmark.

  • kr. 275,00

    MICHAEL HALL BAROSSA VALLEY ROUSANNE, – 95 POINT


    “En hel masse smag og power. Fantastisk!”

    Æblekage/æbletærte med honning og krydderier er en god beskrivelse af denne vin. Hvilket også giver mening når man hører at vinen er fermenteret i tanke og franske fade (28% nye fade).. den perfekte balance mellem dybde og fylde samt friskhed og syre.

    95/100 Huon Hooke, The Real Review
    “Apple pie/pastry and lychee aromas, a slight honey lift and some spiciness all suggesting a solids ferment. The wine is rich and full, rounded and ample, with an undercurrent of firm and slightly bitter tannins, and a long finish. The entire wine works superbly as a whole, its components working together. Lots of flavour and drive. Outstanding.”