• kr. 475,00

    Dyb gylden farve og ren elegance i duften, med bl.a. fersken, abrikos, rød grapefrugt og creme de cassis. Lækker rødfrugtet champagne, som er særligt velegnet til mad! Sprøde noter af rød frugt og citrus.

  • kr. 550,00

    Den er dejlig rund og sød, den byder på dejligt frugtige noter af mango, melon og fersken – og da champagnen er blandet af 75% Meunier fra 2010 og 25% Pinot Noir fra 2011, får vi også lov til at nyde lækre aldringsnoter af karamel, toast og honning.

    De fleste Demi-Sec champagner fremstilles på basis af yngre champagner, men her har Christine fra Champagne Piot-Sévillano valgt at fremstille en ret usædvanlig champagne ved at bruge nogle af deres ældre vine til en Demi-Sec.

    Rigtig god til oste eller foie gras.

    Producent: Champagne Piot-Sévillano
    Champagne: Noct´en Bulles
    Druer: 75% Meunier, 25% Pinot Noir
    Dosage: Demi-Sec 35g. pr. liter
    By, Område: Vincelles, La Vallée de la Marne

  • kr. 535,00

    Denne champagne er dejlig frugtig og byder på skønne noter af stenfrugter, som f.eks. fersken og mirabeller.
    Den lægger dejligt mildt ud med bløde bobler, hvorefter den byder på dejlig fylde og slutter af med en behagelig syrlighed.

    Familien Piot-Sévillano har produceret denne champagner gennem generationer – og Christine og Vincent, som i dag står for familiens champagneproduktion fører den stolt videre i deres række af lækre champagner.

    Navnet “Essence de Terroir” fortæller champagnens historie på flere niveauer.
    Dels er den et udtryk for det terroir, den jordbund druerne er dyrket i ude i den lille by Vincelles i Marnedalen. Dels er fordelingen af druer brugt til denne champagne den samme, som fordelingen af familiens vinstokke på markerne; nemlig 70% Meunier, 15% Chardonnay og 15% Pinot Noir. Og så er den selvfølgelig også på et helt andet niveau et udtryk for familiens historie, deres arbejde med champagne og deres savoir-faire (know-how).

    Perfekt til aperitif, ost og retter med kalvekød og fjerkræ.

    Område, By: La Vallee de la Marne, Vincelles
    Champagne: Essence de Terroir, Brut Tradition
    Druer: 70% Meunier, 15% Pinot Noir, 15% Chardonnay
    Dosage: Brut 7g / liter
  • kr. 425,00

    Denne Grand cru champagne fra Pierson Cuvelier er en blanc de noirs, champagne. Den har super god mineralitet, blød i munden og super dybde.

    100% Pinot Noir fra Grand Cru byerne, Ambonnay, Bouzy, Louvois and Aÿ. Den er en blanding fra 3 forskellige årgange og modnet i 4 år på fade som har givet den en elegant og powerfuld smag.

  • kr. 285,00

    Denne vin er produceret af Barbera-druer, der er dyrket i Langhe, som er beliggende i Piemonte-området i det nordlige Italien. Vinen har været lagret 15-18 måneder på egetræsfade samt 4 måneder på flasken inden frigivelsen. Det er en skøn rødvin med dyb rubinrød farve med et lilla skær og en delikat duft af modne frugter. Fyldig og let krydret frugtsmag med noter af kirsebær og blommer samt en lang og behagelig eftersmag.

     

    Er lavet fra den eneste Barbera vinmark i Barolo, Barolo

  • kr. 585,00

    Denne vin er produceret af Nebbiolo-druer, der alle er dyrket på vinmarken Bricco delle Viole i Langhe, som er beliggende i Piemonte-området i det nordlige Italien.

    Vinen har været lagret 46 måneder på egetræsfade, derefter 3 måneder på ståltanke og til sidst 12 måneder på flasken inden frigivelsen.
    Det er en helt utrolig flot og elegant rødvin med lys rubinrød farve og en delikat og kompleks frugtduft med mineralske noter.

    Fyldig og let krydret smag med noter af tørret frugt og vilde blomster samt en lang og behagelig eftersmag.

  • kr. 349,00

    Denne vin er produceret af 100% Nebbiolo-druer, der er dyrket i Langhe, som er beliggende i Piemonte-området i det nordlige Italien.

    Vinen har været lagret 36-40 måneder på egetræsfade samt 6 måneder på flasken inden frigivelsen.

    Det er en utrolig flot og elegant rødvin med lys rubinrød farve, delikat og kompleks duft af tørret frugt, krydderier og vilde blomster, fyldig og tør frugtsmag med noter af skovbund og læder samt en lang og behagelig eftersmag.

    Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til oksekød, and, gås, vildt samt modne oste.

    Vinen kan med velbehag drikkes nu og de næste mange år, da den har et særdeles godt henlægningspotentiale.

  • kr. 545,00

    Her præsenteres noget lidt anderledes fra Agricola Brandini end det, du måske er vant til. Størstedelen af deres vine bliver typisk produceret i La Morra-kommunen, som er kendt for sine feminine og elegante vine. Men druerne til denne vin, Cerretta, kommer fra Serralunga d’Alba-kommunen, der er kendt for at skabe maskuline og intense vine.

    Cerretta-marken er en ny tilføjelse til deres vinkollektion, og den første årgang, de fremstillede, var i 2015. Dengang blev de imponeret over, hvordan den lerholdige jord i Serralunga d’Alba påvirkede vinen på en helt unik måde i forhold til den mere sandholdige jord i La Morra. Pludselig kunne de skabe en Barolo-vin med en helt anderledes struktur, intensitet og karakter. Selvom Brandinis signatur stadig er tydelig, opretholder vinen det høje niveau, som kendetegner huset.

    Det anbefales at lade vinen ilte en smule, før den serveres, for at få dens fulde potentiale frem. Hvis du har en karaffel, så hæld den i karaffel i omkring en halv time inden servering. Alternativt kan en god slyngetur i et stort vinglas også gøre underværker.

    Når vinen åbner sig, vil du opdage nuancer af kirsebær, læder, eukalyptus og et krydret strejf af balsamicoeddike. Efter den første tår vil du virkelig forstå, hvorfor Serralunga d’Alba karakteriseres som maskulint og kraftfuldt. Her er der nemlig en helt anden struktur på spil. Men balancen er stadig intakt, og selvom tanninerne viser lidt bid, smelter de harmonisk sammen med vinens syre og påvirkningen fra fadlagringen.

    Vinens fremstilling begynder med gæring i rustfri ståltanke, hvor drueskallerne macererer i fire uger for at udtrække farve, struktur og smag. Under macerationen bruges hyppige pump-over for at fremme denne proces. Efterfølgende modnes vinen i store egetræsfade i 30 måneder, efterfulgt af yderligere 6-8 måneder på flaske.

    Anmeldelse og point

    95 point – Wine Enthusiast – september 2022

    “Boasting an earthy elegance, this opens with aromas of new leather, underbrush, rose and forest berry. Savory and loaded with finesse and youthful energy, the focused palate delivers juicy wild strawberry, crunchy red cherry, star anise and truffle alongside tightly wound, fine-grained tannins. It’s still young but balanced, with nervous acidity. Drink 2028–2038. Kerin O’Keefe”

  • kr. 545,00

    Den fadlagrede R56 Barolo fra vindistriktet Piemonte afslører sig i glasset med en tæt rubinrød farve. Med en let hældning til siden afslører rødvinsglasset en charmerende granatrød farve i kanterne. Når man slynger glasset, afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i de klare blyindfattede ruder i kanten af glasset. Denne italienske vin af en enkelt sort præsenterer vidunderligt komplekse noter af blommer og surkirsebær i glasset. Der er også antydninger af skovbund.

    På tungen starter R56 Barolo fra Brandini vidunderligt tørt, grippy og aromatisk. Nogle vine er mærket som tørre, andre er det virkelig. Denne rødvin hører til den anden gruppe, da den er tappet med kun 0,4 g restsukker. I smagen er denne kraftige rødvin kendetegnet ved en utrolig fløjlsagtig tekstur. Takket være den livlige frugtsyre er R56 Barolo imponerende frisk og livlig på tungen. Eftersmagen på denne modne rødvin fra vindistriktet Piemonte, nærmere bestemt Barolo DOCG, er en fornøjelse med en bemærkelsesværdig finish.

  • kr. 110,00

    Det er vinfirmaet Louis Bouillot, som står bag denne Veuve d’Argent Rosé Brut (Vin Mousseux de Qualité), lavet efter Méthode Traditionnelle. Sammensætningen af druer kan variere fra år til år for at opnå den bedste harmoni, men består normalt af Gamay, Grenache, Pinot, Cabernet, Côt (Malbec), Airen og Ugni Blanc, fra både Sydfrankrig og fra Bourgogne.Efter blandingen af de forskellige ‘vin de base’ foregår anden gæringen på flaske (Méthode Traditionnelle) i min. 9 måneder. Til sidst bliver vinen klassisk drejet mekanisk (remuage) i 3 uger.

    Veuve d’Argent Rosé Brut har en flot, sart, pink farve og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man delikate toner af røde frugter og en god friskhed. Smagen er elegant, med mineralske toner og en god struktur til sidst, som gør den meget velegnet ikke bare som aperitif, men også til gastronomien. Finishen er velafbalanceret med en god intensitet. Restsukkeret er på 12g/l., så Veuve d’Argent Rosé Brut fremstår som en sprød, appetitgivende og elegant mousserende vin! Serveres ved 6° til 8°C.

  • kr. 110,00

    Det er vinfirmaet Louis Bouillot, som står bag denne Veuve d’Argent Brut (Vin Mousseux de Qualité). Til denne såkaldte Blanc de Blanc (hvidvin lavet af hvide druer) anvendes der de bedste selekterede cuvéer lavet på druesorterne Airen, Ugni Blanc, Colombard, Durello, Macabeu og Chardonnay, fra både Sydfrankrig og fra Bourgogne. Sammensætningen varierer fra år til år for at opnå den bedste harmoni i vinen. Efter blandingen af de forskellige ‘vin de base’ foregår anden gæring på flaske efter Méthode Traditionnelle-systemet. Efter ‘degorgering’ og påførelse af champagne-proppen bliver vinen finmodnet i yderligere tre måneder.

    Farven i Veuve d’Argent Blanc de Blanc Brut er flot lysgylden, og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man friske frugttoner af hvide ferskner og æbler. Smagen er meget ren, med mineralske toner og en behagelig frugt og syre. Finishen er velafbalanceret med en god intensitet. Restsukkeret er på 10g/l., så Veuve d’Argent fremstår som en tør og elegant mousserende vin!

    Anbefales til: Aperitif, Asiatisk, Drinks, Frugter
  • kr. 495,00

    JK´s top riesling fra Ruppertsberger Nußbien, som har været en del af familien i over 200 år. Det er deres top riesling lokation pga den østlige vending af vinmarken, som får den første varme fra solen om morgenen og varmer jorden op stille i løbet af dagen. Det er gamle vinstokke som er plantet på en sand/sten jordbund. Den har ligget på fad så giver en god dybde sammen med den friske riesling karakter. Dette gør den også super god til at servere til mad.

  • kr. 549,00

    Jk´s top Pinot Noir. Virkelig flot, elegant og powerfuld. 30 måneder på fad, denne Pinot Noir har intens duft af bær, de typiske Pinot Noir noter som kirsebær sammen med tobak, læder, salt og lakrids. Vinen er ufiltreret og har potentiale til at gemmes væk i kælderen i mange år men smager også fantastisk ung.

  • kr. 249,00

    Jk´s top Pinot Noir. Virkelig flot, elegant og powerfuld. 30 måneder på fad, denne Pinot Noir har intens duft af bær, de typiske Pinot Noir noter som kirsebær sammen med tobak, læder, salt og lakrids. Vinen er ufiltreret og har potentiale til at gemmes væk i kælderen i mange år men smager også fantastisk ung.

  • kr. 185,00

    Den 8´ende drue i Alsace. Auxerrois er en drue som giver smag af modne kvæder og pærer sammen med smag af valnødder og karamel. Den har modnet på 600l fade og i følge JK er det en perfekt hvidvin til mad med gorgonzola eller bagt laks. Denne vin kan gemmes i længere tid.

  • kr. 145,00kr. 695,00

    Klassisk tysk Grauburgunder (Pinot Gris) med noter af æble, pærer og grapefrugt. Super lækker balance og frugtsmag.