Tunfilet med fennikel fra Santa Catarina og Grøndals. Bæredygtig skipjack-tun fra Atlanterhavet med et naturligt lavt indhold af tungmetaller, der er traditionelt stangfisket og pakket i BPA-fri dåser.
Tunfilet med fennikel er en unik måde at præsentere tunfisk på. Den blide smag af fennikel giver ekstra bredde til den smagfulde tunfilet. Det er en smag der overrasker og sætter sig fast. Fennikel gror vildt på Azorerne, og er meget brugt i det traditionelle køkken på Azorerne, så det er nærmest en selvfølge, at den bliver brugt sammen med fisk. Smagen er anderledes for danske tunger, men vi kan love at den er fyldt med velsmag og Santa Catarinas høje kvalitet. Det er et produkt, der smager af Azorerne og den kulinariske historie øgruppen står for. Brug tunfilet med fennikel der hvor du normalt ville bruge tun, og nyd den spændende smag.
Luksus sardiner på dåse i en rigtig lækker oliven olie. Fanget og lagt på dåse i Portugal, kun gjort på den bedste og mest bæredygtige måde. Det er hele sardiner som tydeligt er friske og top kvalitet.
Spis dem på et lækkert frisk stykke surdejsbrød, rugbrød eller i salater.
Du er der næsten... Du har allerede foden
indenfor døren i gruppen
- du mangler bare lige en ting!
Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor jeg sender dig tips, tricks og undervisning om vin og selvfølgelig er du den første der får besked når jeg har et nyt spændende produkt i butikken
Er du over 18?
Da vi sælger alkohol på denne webshop, skal man være 18+ for at handle på siden for at forhindre unge mennesker at købe alkohol.